Kutyaovi

Pont röhögőgörcsöt kaptam, amikor hallottam ezt a szót először.

Utólag viszont már értem, hogy mire van és való ez az egész. Úgy tudom, hogy a különböző kutyasulikban más tematikával folyik ez a fajta oktatás.

Ahova mi jártunk, ott a kezdeti szocializáció és a gazdik oktatása volt a középpontban. Mivel nem első kutyás gazdik vagyunk, így sok újat nem hallottunk.

Viszont Lucy nagyon imádta az egészet. Rohangálni a többi babával, illetve hogy ilyenkor csak ő volt számunkra a középpontban.

No meg hát itt találkozott életében először kuszóval, amit akkor még nem tudtunk mennyire szerves része lesz az életének.

Lucy és az első kúszózás.

Biztosra veszem, hogy nagy szerepe volt abban, hogy Lucy remekül kijön a többi kutyával. A legtöbbel…

Lucy és Jekka

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Hasonló bejegyzések

Kutya az utcán
Kedvencek

A világ kutya szemmel

Fotó: Sammy-Williams a Pixabay által. Milyen a világ egy embernek? Először is kezdjük azzal, hogy milyen számodra a világ. Kiszámítható, biztonságos. Tudod, hogy mikor mehetsz

Bővebben »
Én-A-Szuper-Tréner-8-alkalom-12
Egyéb bejegyzések

Én a Szuper Tréner 8. nap

Bevezető Muszáj egy kis felvezetést is írnom ehhez a naphoz, hogy érezd mennyire is volt fontos tapasztalás. A csütörtöki csepeli edzés után Lucy az edzőnknél

Bővebben »
Lucy és Csabi

Sári Csaba

Családi kutyatréner és full time border apuka

“Te pillanatnyilag nem vagy számomra más, mint egy ugyanolyan kisfiú, mint a többi száz- meg százezer. És szükségem sincs rád. Ahogyan neked sincs énrám. Számodra én is csak ugyanolyan róka vagyok, mint a többi száz- meg százezer.

De ha megszelídítesz, szükségünk lesz egymásra.

Egyetlen leszel számomra a világon. És én is egyetlen leszek a te számodra…

Antoine de Saint-Exupéry

Személyes kedvenceim